Skip to content
Brand

Get Festival Ready met Sneakerjagers – Outfit 4

25 april 2024 12:12
Get Festival Ready met Sneakerjagers – Outfit 4

Yes, het is officieel festivaltijd! Met Koningsdag, Bevrijdingsdag en nog veel meer om de hoek, is dit hét moment om een te gekke nieuwe outfit te scoren – compleet met toffe Nike sneakers en accessoires natuurlijk.

In onze Sneakerjagers Festival Ready campagne laten we je een hele week lang festivaloutfits zien, samengesteld door ons eigen team. Perfect voor jouw volgende festival! Vandaag, op dag vier, delen we de favoriete outfit van Ike met je.

Sneakerjagers Festival Ready – Outfit 4

Het is eindelijk zover: de eerste festivals komen eraan! En of je nu fan bent van hiphop, house of hardstyle, er is voor ieder wat wils tijdens het festivalseizoen. Ben je nog op zoek naar de perfecte outfit voor jouw favoriete feestje? Blijf dan zeker deze week onze nieuwsfeed op Sneakerjagers volgen!

Sneakerjagers Festival Ready Nike outfit

Laat je inspireren door de Nike outfits die ons team speciaal voor jou heeft uitgekozen. We delen een hele week lang allerlei looks, inclusief te gekke sneakers en accessoires. De vierde outfit is samengesteld door Ike.

Nike Sportswear geweven damesjack HF5956-068
Nike Air Max 90 WMNS 'Lilac' DH8010-103 on feet

“Ik draag een sportieve, oversized sportwearlook”, vertelt Ike. Ze combineert een Nike Sportswear geweven jack met een witte broek en wit T-shirt. “Met het korte ontwerp en de rits kan ik zelf het comfort bepalen. Zo beschik ik over een lekker luchtige outfit, wat ideaal is op festivals waar je zowel binnen- als buitenruimtes hebt”.

Sneakerjagers Festival Ready Nike outfit

De look wordt afgemaakt met een vrolijke Nike Air Max 90. De Air units in de hak zorgen voor comfort bij elke stap, zodat je je geen zorgen hoeft te maken en gewoon kunt blijven dansen!

Check de kledingstukken van deze outfit hieronder.

Laat je inspireren

Dit was alweer de vierde outfit van onze Sneakerjagers Festival Ready campagne. Elk dag van deze week tonen we je een nieuwe outfit, speciaal voor jou samengesteld door ons team van Sneakerjagers. Laat je inspireren en vind jouw volgende outfit bij Nike. Blijf op de hoogte van onze nieuwspagina voor meer geweldige outfits!