Skip to content

New Balance Fresh Foam X Trail More 'Cayenne'
MTMORCO3
50% upvoted

Misschien vind je dit ook leuk

New Balance Fresh Foam X More V4 Permafrost 'Black'New Balance Fresh Foam X Trail More V3 'Licorice'New Balance Fresh Foam X 1080v13 'Black'New Balance Fresh Foam X 1080v13 'Grey Matter'New Balance Fresh Foam X Trail More V3 'Dark Mushroom'New Balance Fresh Foam X More Trail V3 'Pistachio Butter'

Productdetails

StylecodeMTMORCO3
MerkNew Balance
ModelNew Balance Fresh Foam X Trail More V3
ColorwayCayenne/Green
KleurOranje
DoelgroepMannen, Vrouwen
Releasedatum01-08-2023
Gepubliceerd21 juli 2023 15:52
Bijgewerkt31 mei 2024 05:34
De New Balance Fresh Foam X Trail More op de 'Cayenne' colorway is ontworpen om een soepele rit van start tot finish te leveren, waardoor ze perfect zijn voor de hele dag avonturen op het spoor. De schoen is voorzien van een ademende en stijlvolle ontworpen mesh bovenste in oranje tinten, het verstrekken van een aanpassende nog veilige pasvorm. 

De bredere off-white basis zorgt voor een stabiele rit voor zowel hardlopers als wandelaars op verschillende terreinen, terwijl de hoge stapel zacht en veerkrachtig Fresh Foam X in de tussenzool je benen fris en beschermd houdt tijdens langere inspanningen. De Vibram Eco Step Evo rubberen buitenzool in bruine kleuren met agressieve grip op technisch terrein en micro-tractie lamellen voor vertrouwenwekkende grip op losse oppervlakken zorgt ervoor dat je elke uitdaging met vertrouwen aan kunt gaan.
New Balance Fresh Foam X Trail More 'Cayenne' MTMORCO3
0
aug.
1
The Drop Date Logo

Sneakerjagers app

Download de Sneakerjagers app

Download