Skip to content
Brand

A$AP Rocky en PUMA maken zich klaar voor tweede drop

3 mei 2024 09:55
A$AP Rocky en PUMA maken zich klaar voor tweede drop

Inmiddels is het alweer even geleden dat we de eerste drop zagen van de collab tussen A$AP Rocky en PUMA. Tijdens de Grand Prix van Las Vegas presenteerden ze hun eerste collectie geïnspireerd op de motorsport. Op 3 mei 2024 zullen ze negen nieuwe items uitbrengen. Naast kleding zal de tweede drop ook de terugkeer van de Inhale sneaker bevatten.

Sinds zijn benoeming tot creative director voor de F1 x PUMA collab vorig jaar, blijft A$AP Rocky de grenzen verleggen. Dit wordt opnieuw duidelijk in de aankomende release, geïnspireerd door de kleding van coureurs en de hectiek van een pitstop.

De tweede A$AP Rocky x PUMA drop

De collectie bevat een Formule 1 geïnspireerde helm bivakmuts, waarbij een subtiele hint naar Ferrari is te zien in de kleuren en het logo op de zijkant. Daarnaast zien we ook een trainingspak geïnspireerd op vintage racepakken, compleet met neppe vetvlekken om de vintage look te versterken.

PUMA x A$AP Rocky
PUMA x A$AP Rocky

Andere hoogtepunten zijn handschoenen met opvallende oranje met gele strepen die het skelet in de hand moeten voorstellen. Ook zullen er verschillende T-shirts gaan droppen met een veiligheidsgordel dat over het shirt loopt en Speedcat branding, een eerbetoon aan PUMA’s iconische Formule 1 schoenen.

PUMA x A$AP Rocky
PUMA x A$AP Rocky

De kers op de taart van de collectie is de herintroductie van de Inhale in zijn OG kleurstelling. De sneaker heeft een crème nylon mesh basis met de klassieke gradiënt Formstrip, een kenmerk dat synoniem is geworden voor PUMA.

A$AP Rocky heeft ook zijn persoonlijke stijl toegevoegd aan de sneakers met op maat gemaakte inlegzolen met vintage PUMA-branding, exclusief beschikbaar in 150 paar van de Inhale OG.

PUMA x A$AP Rocky
PUMA x A$AP Rocky

De tweede drop zal gaan plaatsvinden op 3 mei 2024, wanneer je op de knop hieronder drukt, zal je worden doorverwezen naar de collectie. Benieuwd wat A$AP Rocky en PUMA nog meer voor ons in petto hebben? Vergeet dan vooral niet om regelmatig de Sneakerjagers nieuwspagina te checken.

Heb je de eerste collectie gemist? Check deze dan hier: Een blik op A$AP Rocky’s eerste PUMA x Formula 1 collectie.